Slip for ryge lunger med en elektronisk cigaret

Når man ryger en cigaret er der stor risiko for at udvikle ryge lunger, men hvis man i stedet bruger en elektronisk cigaret, slipper man for de mange tilsætningsstoffer der kun bliver farligere af antænding.

Ryge lunger - Hvad er det?

KOL eller i daglig tale kaldet ryge lunger er en kronisk lungesygdom. Når man har ryge lunger ødelægger man vævet i sine lunger, og man får blandt andet sværere ved at trække vejret. Derfor kommer man ofte til at leve et stillesiddende liv, da man bliver forpustet meget hurtigt, hvis man bevæger sig.

Ryge lunger er en alvorlig sygdom, som man skal tage meget alvorligt, hvis man har symptomer på det. Man kan ikke slippe af med sygdommen, når først man har den, men hvis man stopper med at ryge kan man stoppe udviklingen af sygdommen

Tegn på at du har ryge lunger

Er du i tvivl om, hvorvidt du har udviklet ryge lunger? Herunder er nogle af de hyppigste symptomer for sygdommen:

Hvis du har ovenstående symptomer og samtidig ryger er der stor risiko for, at du har udviklet ryge lunger. Den bedste måde at slippe af med dem er et rygestop. Har du problemer med at dit rygestop, findes der mange måder til at hjælpe dig på vej. En elektronisk cigaret er én af dem.

Fordele og ulemper ved en elektronisk cigaret

Det er blevet rimeligt udbredt at benytte en elektronisk cigaret til at få hjælp til rygestop. Nogle fordele ved dem er:

Der er dog også ulemper ved en elektronisk cigaret. For eksempel er de rimeligt dyre, ofte over 1000 kr. Ulemper ved en elektronisk cigaret kan være følgende:

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge er en elektronisk cigaret derfor ikke en optimal løsning, da de netop ikke er lavet specielt til det formål. Derimod er de lavet til folk der ryger, som måske ønsker en "selskabs-cigaret", altså en cigaret man kan ryge uden andre bliver generede og selv om man er et sted, hvor der er rygeforbud.

Vi tilbyder en løsning til rygere, som ønsker hjælp til rygestop, nemlig rygestop hypnose og coaching. Denne metode fjerner din rygeafhængighed og er specielt lavet til et rygestop, og ikke som et ekstra supplement til din rygning.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA