Slip af med dine rygerlunger vha. rygestop hypnose

Er du også en af dem, som har prøvet alverdens forskellige ting for at blive røgfri?

Der findes som bekendt utallige former for hjælp til rygestop, hvor de fleste nok kender de mest klassiske som for eksempel nikotintyggegummi, -plaster og -tabletter, samt de små plasticcigaretter. Man kan dog få mere alternative men effektive metoder, herunder rygestop hypnose. På den måde kan du få hjælp til at komme af med dine rygerlunger.

Hvad er rygerlunger?

Hver eneste gang du ryger en cigaret skader du dine lunger på mange måder. Meget nemt kan man udvikle KOL - det man i daglig tale kalder for rygerlunger.

KOL er en kronisk lungesygdom, som man skal tage meget alvorligt. Når man har KOL ødelægger man lungevævet, og man får derved sværere ved at trække vejret. Derfor er der for eksempel mange KOL-patienter, som lever et primært stillesiddende liv, fordi de bliver meget forpustede når de bevæger sig for meget.

Den hyppigste grund til, at man udvikler rygerlunger er naturligvis ved at ryge, deraf navnet. Søg derfor hjælp til at blive røgfri med det samme!

Hvad er symptomerne på rygerlunger?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har udviklet rygerlunger, kan du spørge dig selv om følgende:

  • Bliver du hurtigt forpustet, når du for eksempel går op af trapper?
  • Hoster du ofte? Hver dag?
  • Spytter du tit tykt slim op?
  • Ryger du?

Hvis du kan svare ja til mange af ovenstående punkter, har du med stor sandsynlighed udviklet rygerlunger. Den bedste behandling for dette er naturligvis: stop med at ryge! Bliver du røgfri kan du komme af med mange af symptomerne og derved forbedre din livskvalitet. Så snart du bliver ikke ryger vil sygdommens udvikling stoppe. Husk: Det er aldrig for sent.

Har du svært ved at stoppe bør du overveje at få hjælp til rygestop med metoder som for eksempel rygestop hypnose.

Hvordan virker rygestop hypnose?

Når du vil stoppe med at ryge er det en god idé at prøve rygestop hypnose. Uanset om du har røget i mange år eller næsten lige er begyndt, er rygestop hypnose en utrolig god måde at blive røgfri.

Du vil høre en lydbog, hvor du ved hjælp af effektiv coaching bliver guidet gennem dit rygestop på en effektiv og smertefri måde. Alle rygere kender den ulidelige trang til en cigaret, der hurtigt melder sig, når man ikke har røget i et stykke tid. Med rygestop hypnose vil du meget hurtigt opdage, at du ikke længere har lyst til at ryge en cigaret, og på den måde er du på en sikker vej til at blive ikke ryger.

Rygestop hypnose hjælper dig til at slippe trangen til en cigaret, og derfor er det en meget effektiv hjælp til rygestop.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA