Udtalelser

Download e-bogs rapport med udtalelser her

*Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser

 

Jeg har været yderst overrasket over produktet, jeg var instillet på at holde op med at ryge og havde købt nikotin produkter til mit ryge stop, men jeg down loadede din ryge stop fil for at være mere stærk til mit nye røgfrie liv. Først da jeg hørte det troede jeg ikke helt på det, men pågrund af min nærrighed over at havde betalt 199kr for produktet, gav jeg dagen efter det en change uden nikotin produkter, det gik fint, så jeg tog en dag mere uden nikotin produkter og det gik også fint, og så videre og så videre. Så ja, det gør et eller andet oppe på første sal jeg er røgfri, mere energi fyldt og folk syntes jeg har fået mere udstråling og glans i ansigtet ;-)

Christina


Da jeg købte produktet for at blive røgfri var jeg skeptisk, jeg ville bare så gerne at det virkede og ville havde været meget skuffet hvis ikke det gjorde. Så da jeg tirsdag d. 26. januar røg min sidste smøg ca. kl. 16.00, lyttede til Din behagelige og overbevisende stemme og blev røgfri blev jeg meget glad. Her 14 dage efter ser jeg tilbage med glæde og undren over hvor nemt det har været. Jeg har da tænkt på smøger i de situationer hvor jeg havde trangen førhen, men nu føler jeg absolut intet behov for at tænde en smøg, kun glæde ved at den magt smøgerne havde over mig er forsvundet. Jeg var endda sammen med nogle veninder i fredags til spisning, dvs. god mad, vin og hygge. De gik ud i køkkenet en gang imellem og røg en smøg, for mig var det bare helt fint og igen blev jeg bare glad for at jeg følte mig fri for trangen til smøgerne og den magt de før havde over mig.
Så derfor Malte skal du have mange tak.
Jeg ser mig selv som røgfri resten af mit liv.
 
Mette

 

Hej Malte.
Har lige brug for at komme af med en masse ros. jeg har download'et dit rygestop og brugt 1 time på en ting som jeg nok ikke mente med sikkerhed overhoved ville virke på mig ( har røget i 35 år). D.8/8- 2010 var den sidste dag jeg tændte en cigaret og  har siden været røgfri. Trangen til cigaretter er der slet ikke, tror jeg helt har glemt at have røget nogensinde. Andre kan sidde ved siden af og ryge, uden jeg får lysten til at sige " giv mig lige et hvæs". Jeg er bare utrolig glad og det er min familie også. Så tusind tak for hjælpen ! Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.
Søs

Jeg skylder dig en kæmpe tak - for jeg har faktisk ikke røget - end ikke engang tænkt på at ryge - i 1 hel måned nu. Jeg føler mig allerede som x-ryger. Og det er ret vildt at det kan gøres så nemt, folk tror mig næsten ikke :)
Så hvis du kan vænne mig af med sukker også, så vil jeg være dig dybt taknemmelig!! Det produkt vil jeg gerne købe :)

Pernille U. Jessen

Hej Malte og tak for opfølgningen. I torsdags (14-1-10) købte jeg dit rygestopprogram via anden mailadr. Fredag 15-1-10 gennemgik både min kæreste og jeg programmet. Det er nu 5 døgn siden, og vi er begge røgfrie. Jeg må dog ty til nogle få stk. nikotintyggegummi dagligt..Men lykkelig over mit rygestop.

Lizzi Pedersen

 

Det går forrygende med mit rygestop! Jeg stoppede samme dag som jeg købte "Rygestop - røgfri på én time". Det er nu 6 uger siden. Jeg har røget i 40 år og har med jævne mellemrom droppet smøgerne i både 1 og 2 år ved graviditet. Jeg er altid faldet i igen og været undrende til den stærke dragning cigaretterne har haft og sikkert får igen. Jeg har prøvet hypnoterapi 3 gange tidligere indenfor det sidste år med en anden hypnoterapeut og er hver gang faldet i efter 2 1/2 måned. Denne gang vil jeg supplere med viljen og lytte til din lydfil en ekstra gang hvis trangen skulle komme. Din stemme gik lige ind og disse swits, hvor jeg skulle tænke på mig selv før jeg begyndte at ryge og når jer er røgfri, var rigtig dejlige oplevelser, som "beviser" at jeg klarer mig meget bedre uden dette røgtilskud. Jeg har ikke taget på i vægt - alt er som det var med cigaretterne - blot jubler jeg mere over mig selv - føler rygestoppet er en kærlighedserklæring til mig selv. Jeg ser frem til at sende et par af mine nærmeste en varm anbefaling af din "rygestopfil"! Jeg vil nu lære mere og har lige bestilt bog og lydfil om selvværd og selvtillid og vil også lytte til kurset om NLP.
 
Solveig Christensen

 

Jeg har været meget glad for lydbogen, den har været pengene værd mange gange.
Jeg er stadig røgfri, forløbet har ikke været så svært som jeg havde frygtet, efter at havde røget i 48 år, jeg har prøvet før at stoppe med akupunktur og  plaster.
Jeg vil med stor glæde anbefale lydbogen til andre, jeg har allerede anbefalet den til min søster, alle der er interesseret vil få mine bedste anbefalinger.
Med venlig hilsen og rigtig god jul
 
Jytte Enkebølle   


Jeg har forsøgt at holde op med at ryge mange gange gennem de seneste 17 år. Jeg har prøvet flere kolde tyrkere, Plastre og nikotin-tyggegummi. Dette har hjulpet mig, men jeg har hver gang haft humørsvingninger og stor rygetrang. Jeg har også ofte haft succes med at stoppe i lange perioder, men altid synes at jeg skulle have lov til at være fest-ryger og det har så gjort at jeg har haft mange tilbagefald. Inderst inde har jeg hadet at være ryger og jeg har irriteret mig over hver en smøg jeg røg.
 
Mit rygestop denne gang har været meget anderledes og absolut fantastisk. Jeg startede med at gå til lægen og få akupunktur i ørene mod rygetrang. "Nålene" måtte sidde i i 2 dage og jeg følte lidt trang til at ryge. Derefter hørte jeg dit produkt, og for en sikkerheds skyld igen efter 2 dage. Det har simpelthen været super. Jeg har hverken røget, haft trang- eller lyst til at ryge siden. Jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg aldrig kommer til at ryge igen. Jeg kan være sammen med rygere uden at få lyst og jeg er færdig med festrygeriet. Det har været helt urtoligt let og helt uden gener. Jeg har fortalt alle omkring mig hvor fantastisk let det har været, men de er noget skeptiske. De er tydeligvis ikke klar til at stoppe endnu, men jeg skal nok føre dem i retning af dig når tid er..
 
Jeg tror programmet virker for mig, fordi du kommer hele vejen rundt om rygningen, trangen og psyken. Det gjorde stort indtryk på mig at jeg fik set hvad rygningen gjorde ved mig og hvad den tager fra mig både i forhold til min sundhed og i forhold til min selvfølelse. Jeg så bjerget af smøger, som jeg sagde nej tak til og Jeg så den stærke Heidi, som kunne cykle og lege med sine børnebørn om 20 røgfrie år.

Heidi H. Andersen

 
Jeg har gennem de sidste 37 røgfulde år forsøgt mange tilbud om at stoppe med at ryge.
Jeg har prøvet alt hvad der er udbudt til storrygere som jeg. Jeg røg mindst 20 stk daglig.
Jeg har fra dag 1 ikke haft rygetrang og mit rygestop går helt fantastisk.
Jeg havde ikke troet at jeg kunne hjælpes ved hypnose, men det er metoden som virker for mig, må jeg erkende..... med glæde......
Jeg har hørt lydbogen 3 gange og jeg vil tage den frem i tilfælde at jeg begynder at tvivle.
Det er et fantastisk produkt du har lavet og jeg har lovet mig selv at jeg ikke vil ryge de næste 37 år af mit liv. Det var også rart at du sendte en mail om at jeg nu skulle huske at forkæle mig selv og det blev gjort......
Jeg har ingen rygetrang, men min krop er meget stresset af at jeg er stoppet, jeg har en del uro og ind i mellem svært ved at sove, men alle jeg taler med siger at det er helt normalt. Jeg har også en helt fantastisk opbakning af mine børn og min

Marianne Andersen


Jeg har været røgfri siden 4. dagen efter jeg lyttede til din cd (MP3 red.).

Linette Pearl Mortensen

 

Mit rygestop holder rigtig godt, jeg købte dit lydbånd, jeg og min kæreste hørte det med en dags mellemrum, og jamen ingen af os ryger mere, og kommer heller ikke til det :)
Vi har fået det rigtig godt med os selv, og jamen det er utroligt at det kunne lade sig gøre. Vi har hørt båndet en gang hver, og nytårs aften tog jeg et sug af en smøg, og kunne næsten ikke få luft, og fandt ud af hvor ulækkert det er og hvordan det lugter for ikke rygere, og det vil jeg ikke byde nogle mere min kæreste røg et pr stykker og tog det som et nederlag i jeg ikke ville....

Jeg anbefaler gerne dette lydbånd til alle jeg kender der ryger, og min svigermor har købt det for også at stoppe. Det har været rigtig nemt at stoppe med det bånd, hvorfor kan jeg ikke rigtig forklare, men noget inden i er der blevet pillet i...
Til andre rygere gå ind i det her med åben sind, hånden på hjertet - det virker!
 
Martin Clemensen

 

Jeg hørte din lydbog om aftenen, den dag jeg havde købt den. Synes at starten af det du fortalte lød fjollet og usandsynligt, men bestemte mig for at hører cd´en (lydbogen red.) færdig.
Jeg har røget siden 1990, men d. 16 nov. 2009 hørte jeg din cd og SLUT PRUT!! Jeg ryger stadig ikke. Tusinde tak.

Vivian Steffensen

 

Jeg er stadigvæk røgfri. Lydbogen er jo så super har snakket med flere af de nærmeste og de synes det virker lidt hokus pokus agtigt
Brian Stender

 

Vil starte med at sige at jeg nu har været røgfri i 28 dage og smed cigaretter fra dag 1. Lydbåndet har været det bedste, men det er meget vigtigt at man er fast besluttet på at stoppe med at ryge. Men det har virket for mig, og jeg har fået mer energi og har heldigvis ikke taget noget på :) Så succes herffra. Og vil helt sikkert anbefale det til andre hvis de vil stoppe med at ryge. Så tak for det og det virker :)

Lena Lorenzen


Det går super godt med ryge stop, det var nemt at stoppe med "cdén" bare ligge sig ned og lukke øjene og lytte og en time efter var man fri for at hjernen, hele tiden tænker på en smøg. Jeg havde ellers været ryger i 30 år og er 44 år. I dag er det 5 uger siden rygestop.

Ninna Larsen

 

Det går rigtigt godt med rygestoppet. Jeg har nu været røgfri i 20 dage, jeg hør din CD (MP3 red.)  en gang (da jeg gik i seng om aftenen) og næste morgen lod jeg være med at tænde en cigaret (Havde slet ikke behov for at ryge). Jeg synes at din lydbog er rigtig god, den har ihvert fald hjulpet mig. Jeg kan klart anbefale andre at bruge lydbogen

Karin Hegnelt

 

Det går forrygende med rygestoppet. Jeg har røget i 37 år og mindst 20 cigaretter om dagen. Jeg har været heldig, jeg har fået 3 velskabte børn på trods af jeg var ryger, og mine børn klapper i deres hænder og syntes mor er den sejeste kvinde der bare kan stoppe med at ryge. Jeg har også massiv opbakning på mit arbejde og i vennekredsen, så jeg er eks-ryger og det er resten af mit liv.
Tak for hjælpen (...) Ha en rigtig god dag

Marianne Andersen

 

Jeg vil bare sige hvor glad jeg er. Jeg har røget siden jeg var 17 år og er i dag 61, jeg hørte dit bånd en gang den 30.8 (skrevet 1. oktober red.). og har ikke røget siden.
Jeg har ingen bivirkninger, det er bare utroligt. Tak for den store glæde jeg føler.

Anne-Marie Jensen

 

Jeg er stoppet med at ryge. Jeg har været røg fri i en måned nu. Tak for hjælpen

Karen Bak

 

Tak for dine gode mails. Jeg vil godt give en tilbagemelding. Det virker, jeg slukkede cigaretten da jeg hørte cd én, og har ikke røget siden.
 
Jeg er imponeret, og har fortalt mange rygende venner hvor nemt det har været for mig. Jeg har røget i ca. 40 år, 20 / 30 cigaretter
om dagen, og lidt pibe i perioder. Det er mange penge der er gået op i røg. Det lugter og sviner, og så er det usundt, ingen tvivl om det. Men når det er sagt kan jeg ikke lade være med at tilføje. Det har også været hyggeligt at ryge.
 
Tak for hjælpen fra en glad forhenværende ryger.
 
Mogens Kristiansen


Puha! Hørte din cd for 10 dage siden og har ikke røget siden! Jeg fatter det ikke! Det er for vildt. Vil meget gerne blive ved med at modtage rygestopsråd fra dig, så jeg kan holde motivationen.

Kathrine

 

Jeg har købt dit ryge stop program og er stoppet for 14 dage siden, jeg røg før godt 20 cigaretter dagligt ,nu ryger jeg højst 2 men tygger også nikotin tyggegummi. Det er først på dagen jeg har problemer og lige inden sengetid jeg har hørt dit program 6 gange nu og håber nu bare på at jeg kan kvitte det helt og også tyggegummiet. Knus og tak for dine gode råd.

Birgit Moldt

 

Jeg kan varmt anbefale denne form for rygestop. Jeg fandt tid og ro kl 23 en lørdag aften for snart 5 uger siden. Jeg har ikke røget siden, til trods for en meget syg hest dagen efter.. Det havde været det nemmeste at ryge den dag, men takket være god coaching, var det faktisk ikke engang svært at lade være.

Jeg har tidligere været holdt op med at ryge, men måtte sande, at denne gang måtte jeg have hjælp. Efter lidt søgen efter muligheder - og temmelig dyre muligheder - fandt jeg din lydbog. Prisen var overkommelig og alle har råd til at smide 150,- ud på forsøget, hvis det ikke skulle virke, så det kunne jeg godt kaste penge efter, tænkte jeg. Men det virkede og nu er jeg røgfri. 

Jeg ved ikke om der er så tydelig forbedring i smag, lugt osv endnu, men jeg føler mig mere frisk, har mere overskud - det er okay.

Jeg er allerede i godt gang med at anbefale dit produkt til alle der gider at høre om det  og manden er også begyndt at skære ned på smøgerne. Hesten har det i øvrigt godt igen - nu venter jeg bare på regningen, som jeg har råd til, nu når jeg ikke ryger og ikke har brugt formuer på hypnose, plastre, tyggegummi og lignende. Jeg takker.

Maia Stein Hansen

 

Efter nogle dage, hvor jeg byggede min motivering op, hørte jeg CD´en og jeg har været røgfri siden.
Jeg tror, det er meget vigtigt, at motiveringen er der, selvom man måske har ønsket et rygestop i mange år. Man har jo gode og dårlige dage.
Selvom der selvfølgelig har været "dårlige" dage siden, har jeg ikke haft svært ved at holde fast i rygestoppet.
Jeg kan absolut anbefale den til andre.

Birgitte Lygum

 

Jeg købte lydbåndet for nogle dage siden, og jeg må indrømme jeg fandt nogle enkelte af øvelserne en smule humoristiske, men det er vel kun godt man kan grine af at slippe af med sin rygetrang, for det hjalp, sådan underbevidst, hver gang jeg tænke "Ej jeg kunne godt ryge en..." så var det som om hele den bane jeg skulle til at tænke i blev omdirigeret og trangen forsvandt helt. Jeg havde hverken nogle abstinenser eller noget andet, så jeg vil sige tusinde tak for den hjælp du har givet mig, og vil give andre i fremtiden, jeg kan og vil kun varmt anbefale din coaching til andre der ønsker at stoppe/skære deres forbrug ned.

Thorbjørn Holst Hein Sindrup

 

Ville bare lige sige tak! Jeg er stoppet med at ryge og har slet ikke lyst til at ryge. Jeg fik min mor til at købe at lydbogen til min fødselsdag og efter jeg havde hørt det havde jeg ikke lyst til at ryge mere. Er virkelig glad får jeg er stoppet. Jeg troede slet ikke det var så nemt. Jeg synes virkelig det er flot, og et godt arbejde
du har gjort, mange tak!

Kasper Hassing

 

Jeg var en af testpersonerne, som lyttede til første version af lydbogen. Jeg var lidt skeptisk, men blev hurtigt overbevist. Efter min gennemlytning stoppede jeg med at ryge, og har kun haft meget lidt trang siden. Hold da op! Jeg troede det var meget sværere.

Carsten L. Westergaard


Jeg er 61 år og har røget 1½-2 pakker om dage ihvertfald de sidste 35 år, før vel en pakke. Jeg ved at jeg skal stoppe og har prøvet med plastre, spray og alt det andet skidt man bare bliver afhængig og dårlig af, kun med ondt i maven, hovedpine etc. til følge!  Jeg har længe gået og tænkt på at jeg nok måtte ty til en hypnotisør, for jeg har åbenbart ikke karakter til at stoppe.
Jeg har kørt lydbogen i dag, og troede engentlig ikke min motivation var stærk nok, men da jeg langede ud efte pakken med cigaretterne, trak jeg hånden til mig og lod den blive der, så nu er jeg spændt på hvad der sker når jeg har spist - spændende - smiler, jeg har tænkt mig at køre lydbogen en gang til i aften inden jeg går i seng, som det sidste i dag.
Jeg er ret overbevidst om at det virker og du vil høre nærmere i løbet af et par dage, men jeg skal nok klare den, takket være din opfindsomhed.

Marianne Ekeløv


Jeg har kun røget i 5 år og troede jeg kunne stoppe til hver en tid. Det viste sig meget svært. Jeg lykkedes først efter at have hørt dit rygestop 2 gange. Det var så fedt at prøve.

Henrik J. Lostrup


Jeg har nu været absolut "clean" i 10 dage, og det bliver nemmere og nemmere. Men lysten/trangen kommer da i blandt - så holder jeg lige et møde mig selv har du vikelig brug for en smøg? afventer 10 minutter og så har jeg faktisk "glemt" smøgen. Det er hårdt - for det er jo som at sige farvel til en "god ven". Men jeg skal nok klare den.
Men tak for dine råd

Lotte Hjulmand


Jeg er 56 år og har røget siden jeg var 16. Jeg har prøvet at stoppe med at ryge flere gange og prøvet hypnose, terapi, nikotinplastre, akupunktur og tyggegummi og intet virkede. Lydbogen hjalp mig på kun en enkelt gennemlytning til at stoppe med at ryge.

Hanne Larsen


Tak for alle dine gode råd. Selv om du ikke har røget selv, synes jeg du er dygtig. Jeg er 61 år og har røget siden jeg var 14 år, så det er ikke nemt. Men din lydbog virkede!

Ingrid Stein


Jeg har været glad for lydbogen. Det var lige det ekstra der skulle til for at jeg kunne stoppe på en måde som gjorde mig glad :-) Jeg har ikke røget siden jeg hørte den. Det er også fint at man kan hente noget der kan bruges sådan en sen lørdag aften.
I øvrigt øver jeg mig i at stå på hovedet og børste tænder. Det er jeg ikke så god til endnu.

Margrethe S.

 

Jeg vil bare lige sige at jeg fortsat er røgfri - OG DET ER KUN VED HJÆLP AF DIN "Rygestop" Juhuu! Tusinde tak.


Kathrine

 

Du skal bare vide, at jeg hørte filen sidste tirsdag og har ikke røget siden. Forstår ikke, hvorfor det virker, men så vidt så godt.

Tak for det :-)


Glennie

 

For 14 dage siden blev den hørt 1.gang, og det holder endnu, det er ny
rekord!!! Og nu tror vi på det varer ved, – det har bestemt været det hele
værd.

Anonym

 

Jeg var motiveret for rygestop. Købte lydbogen og hørte den èn gang. Havde
købt nikotinplaster. Brugte det i de 2 første dage, men et eller andet sagde
mig at jeg ikke havde behov for nikotin. Siden da ingen nikotinprodukter og
ingen cigaretter. En dejlig følelse af kontrol. Ingen morgenhoste. Ingen
lugt af røg. Jeg er bare så glad for at være nået hertil. Har flere gange
tidligere forsøgt rygestop, men denne gang var der noget der var anderledes.
Det var meget nemmere. Ind imellem kan jeg godt få den der " jeg trænger til
en smøg tanke", men det er så nemt at vifte den væk. Visualiseringsteknikken
virker. Det er absolut et produkt som jeg allerede på nuværende tidspunkt
har anbefalet til flere.
Det er jo ikke noget vidundermiddel. Der er dage med rastløshed, og vægten
er også steget et par kilo, men det at være blevet røgfri er så dejligt!

KSH

 

Det er nu 1 måned siden, at jeg så en reklame på Facebooks hjemmeside, hvor der stod: "Røgfri på 1 time". Tænkte at det troede jeg ikke liiige på, men var alligevel nysgerrig, så jeg checkede siden ud, og læste andre folks erfaringer med produktet. Det kostede ikke så meget, så jeg tænkte: Nå ja, hvis det ikke virker, så er det jo ikke verdens undergang, så jeg købte det.
Men jeg må fortælle jer, at det virkelig virker. Jeg har ikke røget siden overhovedet!! 
Jeg er 45 år i dag og har røget siden jeg var 14 år. Jeg har flere gange i livet prøvet at holde op med at ryge ved hjælp af akupunktur, hypnose og NLP-terapi, men det har kun holdt i et par dage, og da har jeg virkelig skulle have min viljestyrke med samtidig, og når man så pludselig befinder sig i en mega stresset situation, så er viljestyrken jo ikke så stor, men med dette "produkt" fra Malthe Lange må jeg blot sige, at det har gjort et eller andet ved mig, så det har slet ikke været svært at holde op, selvom min mand endda er storryger.
Jeg glæder mig hver dag over at jeg ikke hoster mere om morgenen og aftenen, og mine børn er også SÅ glade, fordi de jo gerne vil beholde mig længst muligt :-)

Så jeg kan kun varmt anbefale, at du benytter dette produkt, hvis du gerne vil være røgfri!

Lilian Larsen

 

Tusind tak Malte!
Efter at have siddet på facebook og set din annonce og tænkt, ha, det hopper jeg ikke på, så fandt jeg ud af at give det en chance d. 30 marts. Det, der fascinerede mig var, at jeg kunne downloade her og nu, og ikke skulle vente flere dage på en CD eller en bog eller andet.
Nu har jeg prøvet hypnose før (højdeskræk) og ved jeg er god til at gå i trance, og så tilpas fornæret at jeg gerne vil spare de 100,- og bare downloade.. nå, og det gjorde jeg, og det virkede. Men første aften var jeg jo ikke helt forberedt, vel, så jeg måtte lige ryge 4 cigaretter, og aftenen efter 3, og næste aften 1, og så kunne jeg ikke ryge flere. Det smager jo ad h. til. Men jeg har altså været oppe på 25 stk pr. dag, når det gik værst til.


Så nu har jeg ikke røget i 10 dage og savner det kun, hvis jeg skal spille færdighedsspil på nettet, hvor jeg er vant til at "belønne" mig selv. Så spiller ikke lige for tiden......jo, lidt idag, for at prøve, men jeg gider ikke ryge.....swissssss......

Jeg er overfølsom for røgen, og jeg er forvirret, fordi alle siger, at det er så godt gået af mig, og det synes jeg jo ikke, for det er Malte der har lavet kurset, og da jeg er uddannet yogalærer og sygeplejerske, så ved jeg godt noget om vejrtrækning og lunger og alt den slags.

Benthe Schmidt, Espergærde


Dette har jeg aldrig troet at jeg kunne skrive, men jeg er røgfri uden trang på 5 uge.
Jeg har prøvet alt og har været røgfri i kortere eller lidt længere perioder, men aldrig uden trang, som jeg er nu.
Jeg købte Maltes bånd og troede som sådan ikke på det, men efter kun en gennemlytning på ca 1 time, hvor jeg fulgte de råd og øvelser som han bad mig om er jeg uden røg og trang.
Jeg er 59 år og har røget fra jeg var 14, her til sidst var jeg oppe på 35 smøger om dagen, det er en kæmpe befrielse at være røgfri og jeg tror på det er det bedste der kan ske for en ryger.

Leif Østergaard

 

Jeg har nu været røgfri i 2 måneder, efter at have lyttet til lydbogen "rygestop". Jeg havde røget fast i næsten 10 år, og drømte ikke om at det kunne være så let at stoppe. Det er bestemt et produkt jeg vil og er i gang med at anbefale til andre. Selv planlægger jeg at købe flere lydbøger, som f.eks. "fri for sukker".

Sofie 22 år

 

Dette har jeg aldrig troet at jeg kunne skrive, men jeg er røgfri uden trang på 5 uge.
Jeg har prøvet alt og har været røgfri i kortere eller lidt længere perioder, men aldrig uden trang, som jeg er nu.
Jeg købte Maltes bånd og troede som sådan ikke på det, men efter kun en gennemlytning på ca 1 time, hvor jeg fulgte de råd og øvelser som han bad mig om er jeg uden røg og trang.
Jeg er 59 år og har røget fra jeg var 14, her til sidst var jeg oppe på 35 smøger om dagen, det er en kæmpe befrielse at være røgfri og jeg tror på det er det bedste der kan ske for en ryger.

De Bedste Hilsner
Leif Østergaard

 

Jeg vil starte med at sige at jeg er 24 år og havde røget siden jeg var ca. 18 år. Jeg havde længe haft et ønske om at stoppe og så fandt jeg din hjemmeside, hvilket jeg er lykkelig for.  
Det er nu en måned siden jeg hørte lydbåndet og jeg har været røgfri siden, det skal så siges, at jeg skulle høre det to gange. Men derefter var virkningen der også.

Jeg har en følelse af jeg aldrig har røget og kan slet ikke forestille mig med en smøg. Jeg er så taknemlig og overrasket over, at det kan være så nemt, at slippe de små bæster. Jeg har fået nye og meget sundere vaner! Jeg løber og tager i fitness og glædes over, at jeg ikke hoster og hakker når pulsen stiger. 

Jeg har anbefalet dette til alle de ryger, som jeg kender og flertallet har sagt, at de også vil give det et forsøg, da de kan se det har virket på mig. 
For jeg kan kun sige: DET VIRKER :-)

Med Venlig Hilsen


Mia Vinther Christensen

Klik her for at købe Rygestop røgfri på en time

(Findes både som download og som CD)

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA