Produkt spørgsmål

Her kan du se spørgsmål og svar vedrørende "Rygestop - røgfri på én time"

(For tekniske spørgsmål og hjælp til problemer, se vores Hjælp-sektion)

Hvem har gavn af lydbogen?

Den er lavet til alle som vil stoppe med at ryge idag, og vil have friheden tilbage. Den er lavet til unge som gamle - og det er ikke vigtigt om du har røget i kort eller rigtig lang tid.

Er lydbogen relevant, hvis jeg ikke har helbredsproblemer pga. rygning?

Bare fordi du ikke har helbredsproblemer nu garanterer det ikke at du ikke får det. Statistikken viser at 1 ud af 2 rygere får kræft - og endnu flere får lunge, hjertekarsygdomme eller andet. Det er op til dig om du vil stoppe med at ryge, men der er mange fordele ved det.

Er lydbogen svær at lytte til og bruge?

Nej, det er den bestemt ikke. Det er nærmest som en times samtale med musik til. Lydbogen er indtalt stille og roligt og med et helt almindelig sprog - og hele tiden med fokus på at gøre det nemt, let og overkommeligt at stoppe.
Lydbogen bør lyttes sammenhængende, dvs. den fulde lydbog på én gang.

Hvad koster lydbogen?

Prisen for lydbogen er forskellig efter om du vælger download eller CD.

Download pris: 199,00 DKK
CD pris: 299,00 DKK

Alle priser er inkl. moms og der er ingen kortgebyrer.

Download sælges med Download forsikring, dette koster 19,00 DKK og giver 1 års fri download. Dette kan fravælges hvorved du kun har 12 timers download mulighed.

Kan jeg ikke komme frem til de samme resultater uden at gennemgå lydbogen?

Der er mange måder at stoppe med at ryge på - og blive røgfri fra dag 1. Men mange af måderne er svære, dyre eller ikke så fejlsikre som "Rygestop - røgfri på én time". Jeg har testet og afprøvet materialet på adskillige testpersoner, med meget stor succes. En times hypnose koster fx. mindst 650 kr, nikotionplastre og tyggegummi koster gerne adskillige hundrede kroner pr. måned/kvartal (og så har du en ny afhængighed!). Du kan godt stoppe med at ryge uden, men det er nemmere med lydbogen.

Kan jeg ikke finde de samme informationer gratis ude på nettet?

Det er ikke så nemt at svare på. Måske. Men du skal selv finde ud af hvad der er skidt og kanel. Jeg tager udgangspunkt i egen praksis og resultaterer med en metode som jeg ved virker.

Kommer lydbogen ikke på tekst?

Det tror jeg ikke. Jeg tror lydbøger er fremtiden i vores mobile samfund, hvor alle er på farten, og mange unge har en iPod i ørerne hele tiden. Jeg har selv lært utroligt meget af, at lytte til lydbøger når jeg kører bus, bil eller tog. Dertil er det meget nemmere og hurtigere for dig, at få den leveret nu og her eller bare lytte til en CD i din afspiller.

Er der andre end dig selv der synes, at "Rygestop - røgfri på én time" giver resultater?

Ja, der er en stor testgruppe som har afprøvet den, og siden lanceringen af siden er der blevet solgt et pænt antal lydbøger - med utroligt positive tilbagemeldinger. Se nogle af dem her på siden

Hvordan får jeg fat i Rygestop - røgfri på én time?

Du kan købe den fulde version, eller downloade en gratis light-version her.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at maile mig.

Hav en fremragende dag
Malte Lange

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA