Rygning hypnose og rygestop

Hvordan hænger rygning hypnose sammen med et rygestop? Der er mange måder man kan få hjælp til sit rygestop, men det kan være svært at vælge den mest effektive. Vi tilbyder rygning hypnose, som har vist sig at være god til dem, som gerne vil i gang med rygeafvænning og rygestop.

Rygning hypnose: Det virker!

Der er mange der er skeptiske over for brugen af rygning hypnose, men der er mindst lige så mange, som kun bliver positivt overraskede, når de har prøvet vores rygning hypnose. Det virker på en helt anden måde end for eksempel diverse nikotinprodukter.

Når man bruger nikotinprodukter vender man kun afhængigheden over på noget andet, men man har typisk stadig en stor trang til at ryge en cigaret, og nikotinprodukterne kan ikke helt tilfredsstille denne trang, og derfor er der mange der falder i og begynder at ryge igen.

Hvis man i stedet benytter sig af rygning hypnose, får man hjernen til ikke længere at have lyst til at ryge - man fjerner simpelthen afhængigheden. Efter endt behandling vil der altså kun være en meget lille risiko for, at man begynder at ryge igen, fordi man egentlig ikke har lyst længere.

Dig og rygestop?

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan komme igennem både rygeafvænning og rygestop? Det er helt forståeligt, for det er nemlig rigtig svært at komme af med en afhængighed. Især hvis man tidligere har forsøgt at stoppe men er fejlet, kan det være en god grund til, at man ikke "tør" at prøve igen. Man tror måske ikke på, at det kan lykkes næste gang.

Med rygning hypnose kommer du typisk smertefrit gennem både din rygeafvænning og rygestop. Ved hjælp af hypnose fjerne vi din trang til at ryge, og du vil helt sikkert se resultater. Selv om de fleste bruger nikotinprodukter er rygning hypnose nok den nemmeste måde at få et sikkert rygestop, så din beslutning om at skulle gennemgå rygeafvænning og rygestop bliver så nem at tage som muligt!

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA