Vil du være ikke ryger? Kom på rygeafvænning med det samme!

Hvis du ofte har siddet med din smøg og tænkt, at du egentlig hellere ville være foruden, så tag beslutningen om at blive ikke ryger med det samme. Du kan komme på rygeafvænning så snart du vil, og jo før desto bedre, for det er aldrig for sent med et rygestop, og der er altid fordele!

Hvilke fordele er der ved at være ikke ryger?

Man skulle måske spørge lidt anderledes for at understrege, hvor mange rygestop fordele, der rent faktisk er. For hvilke fordele er der ikke ved at stoppe?

Der er mange flere ting, der bliver meget bedre, når man er ikke ryger, så læg den cigaret fra dig nu!

Kom på rygeafvænning nu!

Det er helt dig selv der afgør, hvornår du kommer på rygeafvænning, og så snart du har taget beslutningen om at blive ikke ryger, kan du med det samme komme på rygeafvænning. Det kræver "bare", at du ikke længere ryger, hvilket selvfølgelig kan være svært, men det er jo ikke umuligt, vel?

Det hjælper ikke at vente til i morgen. Tag beslutningen og kom på rygeafvænning med det samme!

Få hjælp til rygestop: Det er svært at blive ikke ryger

Det er ikke en hemmelighed, at det er svært at blive ikke ryger, men det er som nævnt heller ikke umuligt. Måske kan du klare det selv, men det kan også være, at du bliver nødt til at have noget hjælp til rygestop. Der findes mange ting på markedet, og du skal finde det, som du har det bedst med.

Der er rigtig mange, som får meget ud af, at bruge rygestop hypnose. Vi kan tilbyde lydbøger med rygestop hypnose, som hjælper netop dig til at blive ikke ryger og komme igennem din rygeafvænning på bedste vis.

Interesseret? Læs mere om rygestop her

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA