Rygestop med elektrisk cigaret

Når rygere skal have hjælp til rygestop er der efterhånden mange, som bruger en af de såkaldte e-cigaretter, altså en elektrisk cigaret. Der er dog mange, som ikke ved, at det faktisk ikke er den bedste måde at komme igennem et rygestop.

Cigaret vs. elektrisk cigaret

Der er helt klart fordele i at vælge en elektrisk cigaret frem for en rigtig cigaret. For eksempel er der ingen giftstoffer i en elektrisk cigaret, og samtidig slipper du blandt andet for dårlig ånde og lugt i tøjet. Samtidig udsætter du heller ikke andre for passiv rygning, og du slipper for at udvikle rygerlunger. Hvis du vil igennem et rygestop er det bare ikke smart.

Problemer med en elektrisk cigaret til rygestop

Hvis man gerne vil gennemføre et rygestop er det ikke specielt godt at anvende en elektrisk cigaret til formålet.

Når du bruger en elektrisk cigaret tager du bare din afhængighed og vender den hen på noget andet i stedet for at slippe af med den. Samtidig føles en elektrisk cigaret præcis som en almindelig cigaret med inhalering og røg/damp. Derfor er du meget tilbøjelig til at begynde at ryge igen, fordi det netop minder for meget om en cigaret, og så er det forfra med dit rygestop.

Et sidste problem er, at en elektrisk cigaret er meget dyr, og hvis den alligevel ikke kan bruges til et rygestop er det penge ud af vinduet.

Alternativ metode til rygestop

En metode der har vist sig meget effektiv som hjælp til rygestop er rygestop hypnose. Vi tilbyder en nem og hurtig måde at overstå et rygestop, nemlig vores lydbog "Rygestop - Røgfri på en time", som gør brug af blandt andet rygestop hypnose.

Du slipper helt af med din afhængighed, så i stedet for at vende afhængigheden hen på noget andet end cigaretterne, har du simpelthen ikke lyst til at ryge mere. Hvis du vil have et effektivt rygestop, så prøv vores lydbog!

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA