Hjælp til rygestop - Effektivt rygestopkursus til dig!

Er du ryger? Vil du gerne stoppe? Har du svært ved det?

Uanset om det er første gang du prøver at stoppe, eller om du har et eller flere mislykkede forsøg på rygestop bag dig, er der håb endnu. Hvis du vil have hjælp til rygestop, anbefaler vi at bruge vores form for rygestopkursus, nemlig en lydbog til rygestop som gør brug af rygestop hypnose og coaching.

Virker et rygestopkursus på mig?

Du vil måske spørge dig selv, om det virkelig virker for dig med rygestop hypnose, og om du ikke bare skal benytte de klassiske metoder med nikotintyggegummi, plastre og så videre. Et rygestopkursus vil typisk foregå sammen med nogle andre eller få gange hvor du er alene med en vejleder.

Lydbogen "Rygestop - Røgfri på en time" bruger blandt andet rygestop hypnose og coaching for at få dig til at stoppe med at ryge. Hypnose har vist sig at være utroligt effektivt til mange ting, og med vores lydbog får du en effektiv form for rygestopkursus, hvor du ikke bliver forstyrret af, at der er andre der skal have hjælp til rygestop af den samme vejleder.

Det er ikke til at sige, om et rygestopkursus virker på dig, for en stor del af et rygestop handler om motivation, men hvis du har den, vil du næsten garanteret se resultater.

Her er din hjælp til rygestop!

Hvis du er en af dem, som har brug for hjælp til rygestop, så benyt dig af vores lydbog. Det er et effektivt alternativ til andre behandlingsformer, og du kan downloade en GRATIS light-version her, for at se, om det er noget du er interesseret i.

Det kan være, at lydbogen er netop den hjælp til rygestop, du har ledt efter!

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA