Rygestopkurser: Find det rette rygestopkursus til dig!

Når du skal igennem et rygestop, kan et rygestopkursus være en rigtig god ide at overveje. Det er nemlig en meget effektiv måde at blive motiveret til at komme igang med en rygeafvænning og holde fast i sin beslutning om at være røgfri.

Hvis du ikke ved, hvilket af de mange rygestopkurser du skal vælge, så læs videre her.

Rygestopkurser tilbudt af kommunen

De rygestopkurser kommunen tilbyder er et koncept udviklet af Kræftens Bekæmpelse. Det foregår på den måde, at man i en periode på omkring 6 uger har 5 rygestop møder, hvor man bliver vejledt til at komme igennem sit rygestop.

Hver møde har et fokuspunkt eller et "tema", som bliver behandlet den pågældende dag. For eksempel vil man på det første møde typisk tale om ulemper ved at ryge, rygehistorie og rygeprofil og lignende.

Rygestop inden rygestopkursus

Det er slet ikke nødvendigt, at man er røgfri, når man begynder på sit rygestopkursus. Man aftaler nemlig en fælles dato for rygestop, hvor alle deltagere skal påbegynde sin rygeafvænning.

Man kan derfor både være storryger eller festryger, når man starter på et af de tilbudte rygestopkurser. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke må have stoppet med at ryge, når man starter på et rygestopkursus, men det er bare ikke en nødvendighed. Det er dog stadig en god ide, at man allerede forbereder sig selv på at stoppe rygning, inden man starter.

Rygestopkurser og motivation

Hvad der er meget vigtigt i forhold til at tage på et rygestopkursus, er at man har motivationen til at stoppe rygning inden man starter.

Man vil nok ikke have succes med sin rygeafvænning, hvis ikke man i forvejen er indstillet på, at man skal stoppe helt med at ryge efter sådan et rygestopkursus.

Alternativ til rygestopkurser

Et rygestopkursus foregår typisk sammen med et hold af andre rygere, som ligeledes skal have hjælp til rygestop.

Man kan også få individuel vejledning, men det er der ikke ret mange kommuner der tilbyder.

Hvis man er på udkig efter et alternativ til rygestopkurser, fordi man måske ikke er så tryg med at skulle snakke med nogle fremmede om sine rygestop problemer, så prøv vores produkt, som er en lydbog, der ved hjælp af blandt andet rygestop hypnose, coaching og NLP guider dig igennem dit rygestop på en hurtig og effektiv måde.

Læs mere her på siden eller prøv vores gratis light-produkt allerede i dag.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA