Stop rygning - Kom på tobaksafvænning med det samme

Selv om det er svært at stoppe rygningen, så er tobaksafvænning noget af det bedste du kan gøre for dig selv, for dit helbred, dit velværd og din sundhed. Det kan være meget svært, men stop rygning nu! Du vil ikke fortryde, og det vil forbedre din livskvalitet meget hurtigt.

Er du bange for hvordan det vil føles at komme på tobaksafvænning er det forståeligt, men du bliver nødt til det for at komme igennem til dit rygestop.

Hvordan påvirker tobaksafvænning mig?

For mange kan tobaksafvænning føles ubehagelig og være svær at komme igennem. Med de rigtige midler, kan det dog være så let som ingenting. Vores rygestop hypnose hjælper dig til at komme smertefrit igennem din tobaksafvænning for at kunne få alle fordelene ved et rygestop.

Du vil hurtigt opleve, at din vejrtrækning bliver lettere, at du får mere energi, at du blivere gladere og at du får det meget bedre med dig selv.

Rygning påvirker dig negativt både psykisk og fysisk, og en tobaksafvænning kan derfor være meget hård, men det er det hele værd - du vil ikke fortryde en beslutning om et rygestop!

Stop rygning nu!

Mange har problemer med deres rygestop, og det er netop fordi, det at ryge er så vanedannende. Når du siger "stop rygning nu" til dig selv, vil din afhængighed af cigaretter prøve at overbevise dig om, at du ikke skal stop med at ryge. Der er dog ingen undskyldning eller fordele ved at ryge. Selv om det ikke virker sådan, mens man er i det er det kun bedre at stoppe rygning.

Alle eksrygere kan nok fortælle, at de har fået det meget bedre efter de endelige sagde nej tak til en cigaret og kom på tobaksafvænning.

Det kan ikke siges nok: Stop rygning nu!

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA