Rygestop CD - effektivt rygestop

Vil du stoppe med at ryge på én time?
Metoden er enkel, effektiv, smertefri og kan bruges af alle. Og du kan få den sendt på en CD!
Lyder det godt?

Så se videoen her...

 

Download

 • Direkte adgang efter betaling - ingen ventetid
 • Kan nemt lægges på din MP3-afspiller
 • Du sparer penge
Kun 199,00 DKK

Almindelig CD

 • Bestillinger før kl. 17 sendes samme dag
 • Leveres i postkassen. Slip for posthuset!
 • Fri fragt
Kun 299,00 DKK

Vores rygestop på cd:

 • Enkel og yderst effektiv!
 • Over 1000 danskere har fået fantastiske resultater
 • Gode råd, der gør det nemt at stoppe
 • Lydbog - som gør brug af hypnose
 • Dæmper rygetrang og fjerner fokus fra rygning
 • Omprogrammérer dine tanker - og gør rygestoppet nemt
 • Rygestop købes som CD og download

Rygestop - røgfri på én time cd'en er en særdeles effektiv metode til dig, der vil stoppe med at ryge, og kommer i form af en let-lyttet lydbog fyldt med coaching, hypnose, erfaringer, råd, effektive strategier og værktøjer - og ved du hvad det bedste er? Det tager kun én time!


Vil du vide mere om Rygestop CD'en før du køber?

Læs hvad du får og hvad andre købere mener om min rygestop cd. Du kan også lytte til en gratis light version her:

Læs mere om Rygestop her

God fornøjelse!

 

Med venlig hilsen


Malte Lange

Certificeret NLP Træner 

 

Udtalelser fra købere

Jeg har været yderst overrasket over produktet, jeg var instillet på at holde op med at ryge og havde købt nikotin produkter til mit ryge stop, men jeg down loadede din ryge stop fil for at være mere stærk til mit nye røgfrie liv. Først da jeg hørte det troede jeg ikke helt på det, men pågrund af min nærrighed over at havde betalt 199kr for produktet, gav jeg dagen efter det en change uden nikotin produkter, det gik fint, så jeg tog en dag mere uden nikotin produkter og det gik også fint, og så videre og så videre. Så ja, det gør et eller andet oppe på første sal jeg er røgfri, mere energi fyldt og folk syntes jeg har fået mere udstråling og glans i ansigtet ;-)

Christina G


Da jeg købte produktet for at blive røgfri var jeg skeptisk, jeg ville bare så gerne at det virkede og ville havde været meget skuffet hvis ikke det gjorde. Så da jeg tirsdag d. 26. januar røg min sidste smøg ca. kl. 16.00, lyttede til Din behagelige og overbevisende stemme og blev røgfri blev jeg meget glad. Her 14 dage efter ser jeg tilbage med glæde og undren over hvor nemt det har været. Jeg har da tænkt på smøger i de situationer hvor jeg havde trangen førhen, men nu føler jeg absolut intet behov for at tænde en smøg, kun glæde ved at den magt smøgerne havde over mig er forsvundet. Jeg var endda sammen med nogle veninder i fredags til spisning, dvs. god mad, vin og hygge. De gik ud i køkkenet en gang imellem og røg en smøg, for mig var det bare helt fint og igen blev jeg bare glad for at jeg følte mig fri for trangen til smøgerne og den magt de før havde over mig.
Så derfor Malte skal du have mange tak.
Jeg ser mig selv som røgfri resten af mit liv.
 
Mette

 

Jeg har forsøgt at holde op med at ryge mange gange gennem de seneste 17 år. Jeg har prøvet flere kolde tyrkere, Plastre og nikotin-tyggegummi. Dette har hjulpet mig, men jeg har hver gang haft humørsvingninger og stor rygetrang. Jeg har også ofte haft succes med at stoppe i lange perioder, men altid synes at jeg skulle have lov til at være fest-ryger og det har så gjort at jeg har haft mange tilbagefald. Inderst inde har jeg hadet at være ryger og jeg har irriteret mig over hver en smøg jeg røg.
 
Mit rygestop denne gang har været meget anderledes og absolut fantastisk. Jeg startede med at gå til lægen og få akupunktur i ørene mod rygetrang. "Nålene" måtte sidde i i 2 dage og jeg følte lidt trang til at ryge. Derefter hørte jeg dit produkt, og for en sikkerheds skyld igen efter 2 dage. Det har simpelthen været super. Jeg har hverken røget, haft trang- eller lyst til at ryge siden. Jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg aldrig kommer til at ryge igen. Jeg kan være sammen med rygere uden at få lyst og jeg er færdig med festrygeriet. Det har været helt urtoligt let og helt uden gener. Jeg har fortalt alle omkring mig hvor fantastisk let det har været, men de er noget skeptiske. De er tydeligvis ikke klar til at stoppe endnu, men jeg skal nok føre dem i retning af dig når tid er..
 
Jeg tror programmet virker for mig, fordi du kommer hele vejen rundt om rygningen, trangen og psyken. Det gjorde stort indtryk på mig at jeg fik set hvad rygningen gjorde ved mig og hvad den tager fra mig både i forhold til min sundhed og i forhold til min selvfølelse. Jeg så bjerget af smøger, som jeg sagde nej tak til og Jeg så den stærke Heidi, som kunne cykle og lege med sine børnebørn om 20 røgfrie år.

Heidi H. Andersen

 

Mit rygestop holder rigtig godt, jeg købte dit lydbånd, jeg og min kæreste hørte det med en dags mellemrum, og jamen ingen af os ryger mere, og kommer heller ikke til det :)
Vi har fået det rigtig godt med os selv, og jamen det er utroligt at det kunne lade sig gøre. Vi har hørt båndet en gang hver, og nytårs aften tog jeg et sug af en smøg, og kunne næsten ikke få luft, og fandt ud af hvor ulækkert det er og hvordan det lugter for ikke rygere, og det vil jeg ikke byde nogle mere min kæreste røg et pr stykker og tog det som et nederlag i jeg ikke ville....

Jeg anbefaler gerne dette lydbånd til alle jeg kender der ryger, og min svigermor har købt det for også at stoppe. Det har været rigtig nemt at stoppe med det bånd, hvorfor kan jeg ikke rigtig forklare, men noget inden i er der blevet pillet i...
Til andre rygere gå ind i det her med åben sind, hånden på hjertet - det virker!
 
Martin Clemensen

 

Jeg hørte din lydbog om aftenen, den dag jeg havde købt den. Synes at starten af det du fortalte lød fjollet og usandsynligt, men bestemte mig for at hører cd´en (lydbogen red.) færdig.
Jeg har røget siden 1990, men d. 16 nov. 2009 hørte jeg din cd og SLUT PRUT!! Jeg ryger stadig ikke. Tusinde tak.

Vivian Steffensen

 

Tak for dine gode mails. Jeg vil godt give en tilbagemelding. Det virker, jeg slukkede cigaretten da jeg hørte cd én, og har ikke røget siden.
 
Jeg er imponeret, og har fortalt mange rygende venner hvor nemt det har været for mig. Jeg har røget i ca. 40 år, 20 / 30 cigaretter
om dagen, og lidt pibe i perioder. Det er mange penge der er gået op i røg. Det lugter og sviner, og så er det usundt, ingen tvivl om det. Men når det er sagt kan jeg ikke lade være med at tilføje. Det har også været hyggeligt at ryge.
 
Tak for hjælpen fra en glad forhenværende ryger.
 
Mogens Kristiansen

 

Jeg var en af testpersonerne, som lyttede til første version af lydbogen. Jeg var lidt skeptisk, men blev hurtigt overbevist. Efter min gennemlytning stoppede jeg med at ryge, og har kun haft meget lidt trang siden. Hold da op! Jeg troede det var meget sværere.

Carsten L. Westergaard

 

Vil du vide mere før du køber?

Læs hvad du får og hvad andre købere mener. Du kan også lytte til en gratis light version her:

Læs mere om Rygestop CD'en her

%calltoaction%

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA