Ikke ryger på en røgfri time

Hvis nogen fortalte dig, at du lige NU kunne blive røgfri; og gå ud af din dør en time senere; uden at se dig tilbage og savne nikotin, hvad ville du så sige?

JA TAK

og det er ikke grundløst, at dit svar er JA TAK

du vil naturligvis slippe for at ryge af adskillelige grunde

Hvordan er jeg røgfri i en time?

Det er ret enkelt; du lader vær med at ryge! Vores rygestops hypnose gør dig den tjeneste, at gøre dette muligt. Vi hjælper dig med coaching og hypnose, så du ikke længere er afhængig af noget så skadeligt som tobak - du får derimod din helt egent tobaksafvænning her.

og husk; ikke rygere har for eftertiden ikke svært ved at være røgfrie i en time!

er jeg virkelig røgfri efter den time?

Ja! Garantien er vores og vi giver den til dig! Vores produkt har effekt garanti og flere hundrede tilfredse kunder. Cigarret-firmaerne hader os, men tro mig, dine lunger elsker os lidt mere hver dag de trækker vejret frit.

du er ikke bare røgfri efter den ene time i øvrigt, du er:

Nu er jeg ikke ryger - hvad så?

Nu skal du nyde dit nye røgfrie liv! Som coachet ikke ryger, skal du nyde resten af dine dage med frisk luft i munden i stedet for en gang tobak. Løb dig i stedet en tur! kom ud og nyd livet, din familie og få dig et sammenhold med hver dag resten af dine dage. Du er ikke ryger!

Ikke ryger i et røgfrit liv

Gå ud af din dør efter du har prøvet vores produkt og kig dig omkring - virker det ikke bare lidt fjollet, at du har været afhængig af en lille pind, når hele verden står foran dig? bliv afhængig af et røgfrit liv i stedet!

som eks-ryger kan du nu sætte pris på ikke ryger livet.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA